Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 c. à soupe de feuilles d'estragon frais
- 50 g d'échalotes
- 3 c. à soupe de vinaigre de vin blanc
- 2 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 125 g de beurre bien froid, coupé en morceaux
- 2 brins de cerfeuil frais, équeutés
- Besin Değeri
- şuna göre 200 g
- Kalori
- 4610 kJ / 1120 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 116 g
- Doymuş Yağ
- 69 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 830 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce béarnaise
40 Min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1j 50 menit
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce hollandaise
15 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Sauce au poivre
25 Min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1h 15min
Sauce choron
20 Min
Sauce bordelaise
45 Min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min