Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 Schalotte, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 10 g Öl
- 320 g Risottoreis (14-15 Minuten Garzeit)
- 900 g Wasser
- 20 g Balsamico, hell
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- ¼ TL Muskat
- 150 g Möhren, in Würfeln (1 cm)
- 150 g Kohlrabi, in Würfeln (1 cm)
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1396 kJ / 333 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 2.8 g
Alternatif tarifler
Kürbisragout mit Bratwurst
30 dk
Möhrenrisotto mit Bratwurstkugeln
40 dk
Kartoffel-Sellerie-Gratin
1 Std. 10 Min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 Min
Erbsen-Kartoffel-Topf mit Eiern
50 Min
G´schwindes Kürbisrisotto
25 dk
Pasta Verde - Orecchiette mit cremiger Erbsen-Sauce
30 dk
Erbsen-Risotto
50 Min
Fenchel-Möhren-Eintopf
40 dk
Curry-Möhren-Risotto
50 Min
Süßkartoffel-Reis-Topf
30 dk
Grünes Risotto
35 dk