Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de cerneaux de noix
- 6 feuilles de sauge fraîche
- 500 g d'eau
- 350 g de potimarron, en tranches de 1 cm d'épaisseur
- 4 tranches de pain aux graines ou 8 petites tranches
- 200 g de fromage à raclette, en fines tranches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1485 kJ / 355 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto aux céréales gourmandes
30 Min
Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre
35 Min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 Min
Tarte automnale
1 Std. 15 Min
Salade de carottes, crumble aux noisettes
25 Min
Petite courge au crottin de Chavignol
1h 45 min.
Galettes de panais aux épinards, fromage de chèvre et oeufs pochés
50 Min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40 Min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1 Std. 25 Min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1 Std.