Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de cerneaux de noix
- 6 feuilles de sauge fraîche
- 500 g d'eau
- 350 g de potimarron, en tranches de 1 cm d'épaisseur
- 4 tranches de pain aux graines ou 8 petites tranches
- 200 g de fromage à raclette, en fines tranches
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1485 kJ / 355 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1h 25min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1 godz.
Courge spaghetti, poireau et champignons
1 godz. 40 min
Crumble de potiron et jambon
1 godz. 10 min
Tarte au navet et au cantal
1 godz. 30 min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 godz.
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 godz. 30 min
Tarte rustique potiron, saint-marcellin et oignon rouge
55 min
Boulettes automnales butternut-châtaigne-champignon
40min
Courge spaghetti sauce chorizo
1h 20min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 godz. 15 min
Petite courge au crottin de Chavignol
1h 45min