Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g d'oignon
- 1 gousse d'ail
- 3 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet
- 4 branches de thym frais
- 1 branche de romarin frais
- 60 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 150 g de lardons fumés
- 750 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de pâtes sèches, type fregola sarda
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de petits pois frais, écossés
- 20 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
"Perlotto" express, petits pois et jambon
15 Min
Soupe d'alpage
40 Min
Soupe de pâtes
35 Min
Soupe crémeuse de maïs à la dinde
50 Min
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45 Min
Soupe aux boulettes de bœuf, pommes de terre et petits pois
55 Min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 Min
Tortellini au fromage, bouillon aux petits pois
25 Min
Soupe de maïs à l'œuf et au jambon
15 Min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 min
Tortellini au bouillon, tomate et basilic
25 Min
Gnocchi à l'amatriciana
25 Min