![Cuisson du millet Cuisson du millet](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f4257e0c-baf1-422c-b2f8-2b00bca6ba73/Derivates/dd0ee445-d6a5-4f97-80ec-aa691f34c307.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 - 400 g de millet en grains
- 600 - 800 g d'eau
- 20 - 35 g d'huile végétale
- ½ - 1 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1887.5 kJ / 450 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 68.8 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 612.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuisson de l'épeautre complet
35 min
Rissoler des oignons
20min
Cuire du riz long complet
55 min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Cuisson de l'épeautre complet
35 min
Cuisson de l'épeautre perlé
35 min
Cuisson du boulgour moyen
35 min
Légumes racines et céréales mélangées
3h 15min
Riz complet végétarien
40 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25min
Curry de pois chiches et épinards
1 godz.
Yaourt au soja (végétalien)
12h 20min