Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 carciofi
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
veya 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 3.9 g
- Yağ
- 10.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi alla maremmana
40 min
Carciofi all'aceto light
45 min
Puntarelle alla romana
15 Min
Cicorie stufate
35 Min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Carciofi romani gratinati
45 min
Carciofi trifolati
30 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 min
Baccalá alle olive
25 min