Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 carciofi
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
veya 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 3.9 g
- Yağ
- 10.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carciofi trifolati
30min
Carciofi alla maremmana
40min
Carciofi all'aceto light
45min
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Minestrone
45min
Seppie con i piselli
40min
Carciofi romani gratinati
45min
Contorno di verdure
25min
Tacchino con foglie di bietola e funghi
50min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Puntarelle alla romana
15min
Tagine di rana pescatrice
1h 5min