Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di burro
- 60 g di pancetta coppata a listarelle
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 300 g di birra chiara a temperatura ambiente
- 400 g di acqua
- 1 pizzico sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1841 kJ / 440 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto con pancetta, noci e panna
35 dk
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto al Barolo
30 dk
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 dk
Risotto con Brie, speck e noci
35 dk
Risotto alla milanese
30 dk
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35 dk
Risotto alla castellana
35 dk
Risotto rosmarino e speck
25min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 dk
Risotto affumicato
35 dk
Risotto ai quattro formaggi
40min