Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa bernese
- 1 scalogno a pezzi
- 40 g di aceto
- 60 g di vino bianco
- 1 cucchiaino di dragoncello secco
- 120 g di burro morbido, a pezzi
- 2 tuorli
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
Salmone
- 500 g di acqua
- 4 filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (150 g cad)
- 1 pizzico di sale
- 500 g di asparagi verdi puliti
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2445.6 kJ / 584.5 kcal
- Protein
- 47.7 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 39.6 g
- Doymuş Yağ
- 19.5 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 167.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Gamberoni con avocado e yogurt
35 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Tartare al salmone
1h
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Cuori in amor di rapa
2h
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45 min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 Std. 35 Min
Salmone con crudo di pomodori
35 min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Salmone glassato miele e senape
30 min
Salmone miele e yogurt greco
40min