Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre, et un peu pour les moules
- 1 pincée de sel
- 50 g d'eau
- 50 g d'échalotes
- 3 brins de persil frais
- 100 g de vin blanc sec
- 1500 g de coques fraîches, préalablement dégorgées (voir "Conseil")
- 2 œufs
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 15 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- 4 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de roquette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1226.5 kJ / 294.8 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Karbonhidrat
- 20.8 g
- Yağ
- 17.8 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 120 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Raie aux épinards crémeux, pommes de terre au curry
1 Std. 15 Min
Panais vapeur (200-500 g)
20 min
Paupiettes de veau au céleri et au camembert
1 Std. 40 Min
Pommes vapeur (200-400 g)
20 min
Champignons de Paris en quartiers vapeur (200-300 g)
15 Min
Champignons de Paris entiers vapeur (100-300 g)
15 Min
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 Min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30 Min
Maquereaux sauce au citron et brocolis
45 Min
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 Min
Raie aux câpres
45 Min
Chou-fleur vapeur
20 min