Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1
arancia, preferibilmente biologica
veya 1 limone, preferibilmente biologico - 200 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 160 g di filetti di sogliola, puliti
- 100 g di code di scampi, pulite
- 100 g di robiola
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- pane tostato, a piacere
- verdure miste, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1205 kJ / 288 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 4.9 g
- Yağ
- 15.4 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse salmone e aneto
10min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1h
Paté ai due salmoni
1h
Insalata di cozze e salsa al lime
40min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2u. 5min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Brasato di cervo al vino rosso e cioccolato di Antonia Klugmann
4 godz. 30 min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min