![Sous-vide Artichokes Sous-vide Artichokes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D2247C47-2E90-43D8-BFF0-9F2ECAD65FED/Derivates/77710eed-d3c5-470b-84f4-4480665cc66f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 fresh artichoke hearts, quartered, choke removed (see Tip)
- 3 oz leek, sliced in rounds (½ in.)
- 2 slices lemon, plus extra to serve
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- ⅛ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 60 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 502 kJ / 120 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 291 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Borscht
25 Min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Fish Carnitas
20 Min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 godz.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Shrimp Sauté
25 Min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min