Sous-vide Artichokes

Sous-vide Artichokes

4.3 3 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
4 portions

Malzemeler

  • fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)
    4
  • leek sliced in rounds (½ in.)
    3 oz
  • lemon plus extra to serve
    2 slices
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    1 oz
  • salt
    ⅛ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    60 oz
  • lemon juice
    1 oz

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 120 kcal / 502 kJ
Protein 6 g
Yağ 3 g
Karbonhidrat 22 g
Lif 9 g
Doymuş Yağ 1 g
Sodyum 291 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...