Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-vide Artichokes
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
4 portions
Malzemeler
-
fresh artichoke hearts quartered, choke removed (see Tip)4
-
leek sliced in rounds (½ in.)3 oz
-
lemon plus extra to serve2 slices
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 oz
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)60 oz
-
lemon juice1 oz
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
291 mg
Protein
6 g
Kalori
502 kJ /
120 kcal
Yağ
3 g
Lif
9 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
22 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous-Vide
8 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1sa 15 dk
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 dk
Sautéing 7 oz Eggplant
30 dk
Sautéing 10.5 oz Onions
Değerlendirme yok
Asparagus with Cashew Cream
20 dk
Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
1sa 10 dk
Mexican Creamed Corn
30 dk
Tuna Tapenade
5 dk
Eggplant Sauté
30 dk
Sautéed Cauliflower
25 dk
Avocado Tuna Boats
30 dk
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 dk