![Cranberry-Pecan Brussels Sprouts Cranberry-Pecan Brussels Sprouts](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8ce71a13-4103-4474-84dc-4ef6c5dfa116/Derivates/09323389-2fcb-4550-90f2-d1ecab07c438.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 18 oz water
- 16 oz Brussels sprouts, trimmed, halved
- 5 oz butternut squash, peeled and cubed (approx. ½ in.)
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz pecans, chopped
- 1 oz brown sugar
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 oz dried cranberries
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon)
- ½ tsp dried chili flakes, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch fine sea salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1344.1 kJ / 321.2 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Karbonhidrat
- 30.8 g
- Yağ
- 22.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 77.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Cauliflower Steaks
45min
Baked Crab Dip
15 Min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Lemony Green Beans
20min