Cihazlar ve Aksesuarlar
紫米飯糰
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 30 dk
2 人份
Malzemeler
-
紫糯米 洗淨,和 200 克水浸泡 4 小時或隔夜50 克
-
糯米 洗淨,用清水浸泡 1 小時200 克
-
水500 克
-
油½ 茶匙
-
油條 切小段2 枝
-
肉鬆60 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
494.5 mg
Protein
22.2 g
Kalori
2864 kJ /
685.2 kcal
Yağ
16.1 g
Lif
2.1 g
Doymuş Yağ
30.9 g
Karbonhidrat
110.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
吃早餐囉!
10 Tarif
Tayvan
Tayvan