Cihazlar ve Aksesuarlar
壽喜燒牛肉蓋飯
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
1 人份
Malzemeler
-
水30 克
-
柴魚片2 大匙
-
醬油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
味醂2 茶匙
-
洋蔥 切條(約1公分)80 克
-
熟竹筍 切條(約1公分)50 克
-
紅蘿蔔 去皮,切條(約1公分)50 克
-
牛肉片200 克
-
蔥 切蔥花5 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
50.9 g
Kalori
1494.6 kJ /
357.6 kcal
Yağ
6.1 g
Lif
3.9 g
Karbonhidrat
26 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
剛剛好的獨享餐
11 Tarif
Tayvan
Tayvan