壽喜燒牛肉蓋飯

壽喜燒牛肉蓋飯

4.3 15 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 20 dk
1 人份

Malzemeler

  • 30 克
  • 柴魚片
    2 大匙
  • 醬油
    2 大匙
  • 1 茶匙
  • 味醂
    2 茶匙
  • 洋蔥 切條(約1公分)
    80 克
  • 熟竹筍 切條(約1公分)
    50 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切條(約1公分)
    50 克
  • 牛肉片
    200 克
  • 切蔥花
    5 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 50.9 g
Kalori 1494.6 kJ / 357.6 kcal
Yağ 6.1 g
Lif 3.9 g
Karbonhidrat 26 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...