Cihazlar ve Aksesuarlar
四色蔬菜
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
4 人份
Malzemeler
-
黑芝麻油20 克
-
薑 切片10 克
-
西洋芹 切段150 克
-
新鮮黑木耳 切絲100 克
-
玉米筍100 克
-
紅甜椒 切絲120 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
1.144 g
Kalori
308 kJ /
73 kcal
Yağ
5.263 g
Lif
3.392 g
Karbonhidrat
6.235 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan