Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
TM6

Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce

4.4 (5 değerlendirme)

Malzemeler

  • 100 g roasted red peppers, preserved, drained, cut in pieces
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 20 g orange juice, freshly squeezed
  • 10 g water
  • 2 dashes Tabasco® sauce
  • 130 g unsalted butter, diced
  • 1 tsp smoked paprika
    veya paprika
  • 4 egg yolks, from medium eggs
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste

Besin Değeri
şuna göre 350 g
Kalori
5559.9 kJ / 1328.8 kcal
Protein
11.2 g
Karbonhidrat
11.4 g
Yağ
140.1 g
Doymuş Yağ
75.1 g
Lif
2.8 g
Sodyum
1457.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler