Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 430 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
veya 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (4 g) - olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di farina manitoba
- 1 ½ cucchiaino raso di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2531 kJ / 604 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 122 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Mantovanine
2sa 45 dk
Croissant
7 Std. 30 Min
Pane pugliese
29 Std. 20 Min
Pane al latte
2 godz. 20 min
Rosette
5 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Preimpasto per pane
24hod. 30min
Baguette tradizionale
15sa 35 dk
Pane rustico
2h
Pane barese
6h 15 min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 godz. 15 min