Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 430 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
veya 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato (4 g) - olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di farina manitoba
- 1 ½ cucchiaino raso di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2531 kJ / 604 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 122 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette tradizionale
15sa 35 dk
Pane al latte
2h 20min
Pane rustico
2h
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Croissant
7 Std. 30 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Nodini mediterranei
3u. 50min
Panini rosette
23 Std. 20 Min
Pane pugliese
29h 20min