Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 75 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 00
- 1 uovo medio
- 30 g di burro a pezzi
- 20 g liquore all'anice
- 20 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- farina tipo 00 + q.b.
- 1000 g di olio di arachidi + q.b.
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2351 kJ / 562 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Struffoli di Natale (TM6)
1 Std.
Castagnole (Cecamarini)
1 godz. 5 min
Crema pasticcera
15 Min
Struffoli
1 Std.
Babà napoletano
3 Std.
Castagnole
1 Std. 20 Min
Pastiera
15 godz.
Graffe di Carnevale
4h
Ciambelle graffe napoletane
2h 40min
Zeppole di San Giuseppe
1 Std. 50 Min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.
Ciambelle di Carnevale
4 Std. 5 Min