Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta Choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g)
- 120 g di farina
- 3 uova (da 60 g circa)
Salsa al cioccolato e preparazione dei profiteroles
- 250 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 200 g di latte
- gelato alla vaniglia
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1075 kJ / 257 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Profiteroles al limone
1 Std. 45 Min
Crema pasticcera
15 Min
Glassa al cioccolato
20 Min
Pasta Choux
2 Std.
Panna montata
10min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Cassata siciliana
6h 35min
Ganache al cioccolato
12sa 20 dk
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min
Besciamella veloce
15 Min
Bignè con crema pasticcera
3hod.