Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 836 kJ / 200 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane alle olive
2h 20 min
Torta di rose
2 Std.
Danubio dolce
3u. 25min
Pane al latte
2h 20 min
Pan brioche integrale
21h 45min
Pasta brisée
10 Min
Pasta frolla
1h 50 min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20 min
Focaccia tramezzino
2 godz. 5 min
Piadina romagnola
15 Min
Pane rustico
2 Std.
Pan brioche allo yogurt
5h 15min