Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 200 g di latte intero + q.b.
-
½
cubetto di lievito di birra fresco (12,5 g)
veya 2 cucchiaini rasi di lievito di birra disidratato - 50 g di zucchero
- 1 uovo
- 500 g di farina di forza + q.b.
- 50 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura e decorazione
- 300 g di crema gianduia
- 2 cucchiai di granella di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 795 kJ / 190 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 7.1 g
- Lif
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta Choux
2 Std.
Pan Brioche
8 godz.
Pasta frolla
1 Std. 50 Min
Ciambellone veloce allo yogurt
40min
Ciambella al limone
2 Std.
Torta marmorizzata
2 Std.
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20 min
Focaccia tramezzino
2h 5 min
Zufoli
5h
Tortano speck e fontina
2 Std.
Panini napoletani
5j 20 menit
Torta Babà napoletana
8 godz.