Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno
- 40 g di burro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
- 60 g di vino bianco secco
- 820 g di acqua
-
1
dado per brodo (dose per 0,5 l) di carne o vegetale
veya 1 cucchiaino colmo di dado di carne o vegetale - ½ - 1 cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1812 kJ / 433 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 1.8 g
Alternatif tarifler
Risotto ai quattro formaggi
40 Min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
Passato di verdure
50 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Pasta sfiziosa
30 Min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 Min
Risotto rosmarino e speck
25 Min
Risotto alla monzese
35 Min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45 Min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min