Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1290 kJ / 310 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 31.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 378.4 mg
Alternatif tarifler
Confettura di more
45 min
Pesto di rucola
10min
Dado vegetale
1h
Confettura di fragole classica
1h 5min
Conserva di datterini e verdure
7 godz.
Pesto alla siciliana
15min
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Confettura di albicocche
1h 30min
Confettura di fragole
1h 10min
Conserva di pomodoro classica
7h 20min
Confettura di fichi
1h