Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di chicchi di grano
- 320 g di acqua, fredda
-
¾
di cubetto di lievito di birra fresco (30 g)
veya 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato (30 g) - 200 g di latticello
- 150 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Pane bigio in casseruola
2h 25min
Pane rustico
2óra
Pane paesano
3 godz.
Piadina romagnola
15 Min
Preimpasto per pane
24hod. 30min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 godz. 30 min
Torrone alle mandorle
Değerlendirme yok
Pane integrale
Değerlendirme yok
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Pane di frumento e farro
12 Std.