Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di chicchi di grano
- 320 g di acqua, fredda
-
¾
di cubetto di lievito di birra fresco (30 g)
veya 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato (30 g) - 200 g di latticello
- 150 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Pane alle olive
2h 20 min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane rustico
2 Std.
Pane paesano
3hod.
Focaccia alla farina di farro
No ratings
Pizza alla romana
No ratings
Zuppa di pollo messicana_Not all utensils are globally active
40min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane di frumento e farro
12h
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min