Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preimpasto per pane
-
⅛
g di lievito fresco (2.5 g)
veya ½ cucchiaino di lievito secco - 250 g di acqua
- 500 g di farina manitoba
Impasto del pane
- 130 g di acqua
- 15 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
-
5
g di sciroppo di malto d'orzo
veya 5 g di zucchero - 50 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Karbonhidrat
- 115.7 g
- Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 5.2 g
Alternatif tarifler
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Yogurt fresco
11h 10 min
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
1h 45 min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Tiramisù
5h 40min
Pizza Margherita
2h
Pane di segale vallesano
10h
Pizzette alle erbe aromatiche
Değerlendirme yok
Pizza alla marinara
1h 35min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Piadina romagnola
15 min