Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 porzione di preimpasto per pane (750 g), come da ricetta base
- 130 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 1 cucchiaino di zucchero
- farina di semola di grano duro, per spolverizzare
- 30 g di farina, per spolverizzare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2389 kJ / 571 kcal
- Protein
- 17.2 g
- Karbonhidrat
- 115.7 g
- Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 5.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane paesano
3h
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane per toast
16h
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Focaccia croccante
2 Std. 10 Min
Focaccia alla farina di farro
Değerlendirme yok
Tortino all'albicocca e cioccolato
Değerlendirme yok
Pane veloce
1h 15min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1h 30min
Pane vodese con croce
13 godz. 30 min