Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di miglio
- 100 g di amaranto
- 50 g di riso
- 150 g di grano saraceno
- 600 g di acqua
- burro, per imburrare
- pangrattato, senza glutine per spolverizzare (vedere consigli)
- 100 g di farina di castagne
- 50 g di semi di lino
- 50 g di semi di girasole
-
2
cucchiaini di farina di carrube
veya 2 cucchiaini di gomma di guar - 1 bustina di lievito secco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 2 cucchiaini di lievito in polvere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
Alternatif tarifler
Pan brioche
9h 30min
Pane rustico
2h
Preimpasto per pane
24h 30 min.
Pane di farro alle nocciole
2h 50min
Focaccia alle olive
2h 20min
Ciambellone veloce allo yogurt
40 Min
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane integrale in cassetta
4h
Pane rustico
2h
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Pasta sfoglia veloce
Değerlendirme yok
Focaccia pere e gorgonzola
Değerlendirme yok