Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g di farina per pane, + q.b. per la lavorazione
- 300 g di farina di farro bianca
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
- 500 g di latticello
- 30 g di acqua + q.b. per spennellare
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- farina per pane per la lavorazione
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Pane rustico
2 Std.
Pane paesano
3 Std.
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Brodo vegetale in polvere
Değerlendirme yok
Pane rustico
2 Std.
Pane per toast
16h
Pane alle olive
2hod. 20min
Arancini di riso
3 Std. 5 Min
Pane di segale vallesano
10h
Pane integrale al vapore
2 Std.
Panini al müesli
Değerlendirme yok
Pane integrale
Değerlendirme yok