Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g di farina per pane, + q.b. per la lavorazione
- 300 g di farina di farro bianca
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
- 500 g di latticello
- 30 g di acqua + q.b. per spennellare
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- farina per pane per la lavorazione
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Yogurt fresco
11h 10min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane di farro alle nocciole
2h 50min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Pane rustico
2 Std.
Pan Brioche
8 godz.
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane al latte
2h 20 min
Pane rustico
2 Std.
Pane paesano
3hod.
Pane bigio in casseruola
2小时 25 分钟
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min