![Pane di frumento e farro Pane di frumento e farro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EF6F97EE-352C-45BA-8087-9AD66F0DAE25/Derivates/7FFD2305-8B36-474E-A5BE-B27E9BA68C4A.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g di farina per pane, + q.b. per la lavorazione
- 300 g di farina di farro bianca
- 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
- 500 g di latticello
- 30 g di acqua + q.b. per spennellare
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- farina per pane per la lavorazione
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Pane rustico
2 Std.
Pane di farro alle nocciole
2h 50min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11u.
Pane rustico
2 Std.
Pan Brioche
8h
Torta della nonna
4h
Pizza con la zucca
1 godz.
Panini integrali per hamburger
Değerlendirme yok
Pane integrale al vapore
2 Std.
Pane integrale
Değerlendirme yok
Pane contadino ai cereali
7h
Pane rustico
2 Std.