Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di olio di oliva
- 600 g di filetto di manzo a listarelle (1x1x4 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 100 g di cipolla a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 250 g di funghi freschi, in quarti
- 30 g di acqua
- 10 g di amido di mais (maizena)
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
veya ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l) - 1 cucchiaino di mostarda
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a listarelle (isteğe bağlı)
- prezzemolo fresco tritato (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1871 kJ / 449 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagine di pollo con arance caramellate
35 min
Pollo in salsa di sesamo, riso e verdure
40 min
Carimañolas di carne e formaggio
2h 10min
Ciorba
1 godz. 10 min
Goulash di pollo
2h 15min
Éclair alla crema di lamponi e pistacchi
12 Std.
Stufato di manzo con fantasmini di purè
1 godz. 30 min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1 godz. 10 min
Moqueca
1hod. 20min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2h 10min
Goulash ungherese
1h 45min
Langos
5h 10min