Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâtons de pâte
- 235 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 3 c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 400 g de farine de blé et un peu de farine supplémentaire
- 100 g de farine blanche d'épeautre
- 1 c. à café de poudre de malt
- 40 g de saindoux
Saumure et finition
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 50 g d'eau bouillante
- un peu de gros sel (sel gemme p. ex.) pour saupoudrer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1099 kJ / 263 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia sans gluten
1 Std.
Strudel aux pommes et sauce vanille
1h 20min
Tiramisu fraises-sureau
3h 15 min
Hiboux en fromage
Değerlendirme yok
Duo de mini-tresses au beurre
Değerlendirme yok
Barres au sésame
30 Min
Croissants aux noisettes
1h 40min
Amandes cacao moka
50min
Soupe au vin de Soleure
1 Std.
Pain müesli
2 Std.
Pères Noël en pâte
2j 10 menit
Bouillon de légumes en poudre
5 Std.