Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâtons de pâte
- 235 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 3 c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 400 g de farine de blé et un peu de farine supplémentaire
- 100 g de farine blanche d'épeautre
- 1 c. à café de poudre de malt
- 40 g de saindoux
Saumure et finition
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 50 g d'eau bouillante
- un peu de gros sel (sel gemme p. ex.) pour saupoudrer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1099 kJ / 263 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain vaudois à la croix
13h 30 min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Soupe bâloise à la farine
1 Std. 10 Min
Pères Noël en pâte
2h 10min
Croissants aux noisettes
1h 40min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Chocolat chaud à l'orange en bâtonnet
Değerlendirme yok
Pain müesli
2h
Nœud au lard
2h 10min
Escargots noix-cannelle
2h 10min
Pain sandwich
3 Std.