Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine à tresse
- 1 ¼ c. à café de sel
- 50 g de beurre, en morceaux (2 cm), froid
Le pochage et la cuisson
- 2 l d'eau
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- ½ c. à soupe de sel
- 1 c. à café de gros sel
- 3 - 4 c. à soupe de crème à café
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1698 kJ / 404 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petits pains au lait
2h 5min
Milanais
3 Std.
Croquettes au jambon avec sauce béchamel rapide
9h 15min
Grissini
1 Std. 20 Min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Pains pita
2 Std.
Tarte flambée au lard
40 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Petits pains burger (buns)
1h 45 min.
Tresse bernoise
1h 45 min.
Pain bis en cocotte
2h 25min