Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine à tresse
- 1 ¼ c. à café de sel
- 50 g de beurre, en morceaux (2 cm), froid
Le pochage et la cuisson
- 2 l d'eau
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- ½ c. à soupe de sel
- 1 c. à café de gros sel
- 3 - 4 c. à soupe de crème à café
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1698 kJ / 404 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 12 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pain accordéon aux herbes
1 Std. 20 Min
Pain de mie
3h
Caramels au beurre salé
1 godz. 45 min
Soupe bâloise à la farine
1h 10min
Petits pains au lait
2 Std. 5 Min
Focaccia au romarin
2h 30min
Nœud au lard
2 Std. 10 Min
Spätzlis au fromage
1h 10min
Pain paysan
3h
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min