Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La dacquoise
- 135 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace
- 5 blancs d'œufs
- 50 g de sucre
- 40 g de pralin (cf. conseil)
La ganache chocolat
- 250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, en morceaux
- 250 g de crème, 35 % m.g., très froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2165 kJ / 519 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caramels à la crème
2h
Bavarois aux 3 chocolats
4h
Truffes au moka
30 min
Riz Casimir (8 portions)
1h
Bananes à la sauce coco-cannelle
30 min
Moutarde de Bénichon
40 min
Forêt noire
2h 30min
Crema catalana
40 min
Cubes de courge aigre-doux
Değerlendirme yok
Miroirs à la gelée de vin chaud
2h 40min
Tranche de caramel salé
2h 40min
Mousse au Toblerone®
3h 10min