Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La dacquoise
- 135 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace
- 5 blancs d'œufs
- 50 g de sucre
- 40 g de pralin (cf. conseil)
La ganache chocolat
- 250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao, en morceaux
- 250 g de crème, 35 % m.g., très froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2165 kJ / 519 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 34 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dessert glacé estival
4 Std. 50 Min
Petits fondants au chocolat accompagnés de sorbet à la mangue et fruit de la passion
4 Std. 15 Min
Couronne aux herbes et à l’ail
3h 30min
Croissants aux noisettes
1h 40min
Gâteau de Pâques
1sa 55 dk
Bavarois aux 3 chocolats
4h
Brocéliande
Değerlendirme yok
Glace au miel
17h 45min
Pain aux tomates et basilic
1h 45min
Mille-feuilles
2 godz. 25 min
Macarons au caramel
1h 50min
Cupcakes framboise-coco
2h 20min