Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di aceto balsamico
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 700 g di polpo fresco, i tentacoli
- 800 g di acqua
- 100 g di rucola fresca, lavata
- 250 g di pomodori datterino a metà
- 50 g di Parmigiano reggiano a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1458.1 kJ / 348.5 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Karbonhidrat
- 7.7 g
- Yağ
- 20.7 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 603.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20 min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10 min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2 godz. 45 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30 min
Asparagi sottovuoto
50 min
Insalata di polpo mediterranea
4h
Polpo in bottiglia
9h 10min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.