Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 4 - 5 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
- 50 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 300 g di riso bollito
- olio di arachidi per friggere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1223 kJ / 292 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 26.8 g
- Yağ
- 16.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 513.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeppole sarde
3 Std.
Sformato di verdure e formaggio
45min
Chifeletti
1 Std. 30 Min
Smoothie verde rinvigorente
Değerlendirme yok
Monte Cristo sandwich
4h 30min
Pie di pesce con besciamella verde e patate
1 Std. 30 Min
Zuppa di pesce con crostini (senza glutine)
Değerlendirme yok
Crocchette ai peperoni e cipolle caramellate
9h 30min
Biscotti papà
1 Std. 30 Min
Patate gratinate al formaggio
2h
Croque Madame
3 Std. 30 Min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3 Std.