Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 4 - 5 fili di erba cipollina fresca, a pezzi
- 50 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 300 g di riso bollito
- olio di arachidi per friggere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1223 kJ / 292 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 26.8 g
- Yağ
- 16.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 513.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia di patate in padella
1h
Polpette fritte
40 Min
Minestra imperiale tricolore
1h 30min
Crostata ripiena alle mele
2h
Vincisgrassi
2 Std. 30 Min
Frittelle di patate aromatiche
45min
Impasto base per pane
1h
Roscón de Reyes (torta dei Re Magi)
4 Std.
Focaccia genovese (TM6)
5h
Torta della nonna al cioccolato
1h 30min
Rotolo ai frutti rossi
2h
Focaccia
6h