Cihazlar ve Aksesuarlar
黑木耳燉雞翅
Hazırlık 15 dk
Toplam 55 dk
4 人份
Malzemeler
-
新鮮黑木耳 切片(約2公分)150 克
-
黑蒜頭 去皮20 克
-
紅棗 洗淨,泡水10 克
-
雞翅 先以熱水川燙去血水8 隻
-
鹽½ 茶匙
-
水800 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
9.7 g
Kalori
498.2 kJ /
119.2 kcal
Yağ
6.8 g
Lif
3 g
Karbonhidrat
5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
這樣吃最美
10 Tarif
Tayvan
Tayvan