鹽麴豬肉炊飯

鹽麴豬肉炊飯

4.4 5 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 15 dk
2 人份

Malzemeler

  • 梅花肉 切丁(約1.5公分)
    200 克
  • 鹽麴
    4 茶匙
  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 切丁(約1公分)
    50 克
  • 四季豆 切丁(約1公分)
    50 克
  • 高湯
    200 克
  • 味醂
    10 克
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 500 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 505.3 mg
Protein 28.8 g
Kalori 2996.8 kJ / 717 kcal
Yağ 26.9 g
Lif 2.2 g
Doymuş Yağ 61.8 g
Karbonhidrat 87.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...