Cihazlar ve Aksesuarlar
鹽麴豬肉炊飯
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 15 dk
2 人份
Malzemeler
-
梅花肉 切丁(約1.5公分)200 克
-
鹽麴4 茶匙
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 切丁(約1公分)50 克
-
四季豆 切丁(約1公分)50 克
-
高湯200 克
-
味醂10 克
-
短梗米 洗淨、瀝乾200 克
-
水500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
505.3 mg
Protein
28.8 g
Kalori
2996.8 kJ /
717 kcal
Yağ
26.9 g
Lif
2.2 g
Doymuş Yağ
61.8 g
Karbonhidrat
87.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美味 • 炊飯
10 Tarif
Tayvan
Tayvan