Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g firm white fish fillets, skinless, cut into pieces (see Tips)
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper
- 100 g ice cubes, plus extra for iced water (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g water, plus extra for iced water
- 1 garlic clove, cut into thin slices (optional)
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 1826.2 kJ / 434.8 kcal
- Protein
- 80.9 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 9.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 6910.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken porridge with century egg
30 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35 min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Kaya (coconut jam)
1h 10 min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min