Yu wan tang (fish ball soup)
TM6 TM5 TM31

Yu wan tang (fish ball soup)

3.0 ( 8 değerlendirme )

Malzemeler

  • 500 g firm white fish fillets skinless, cut into pieces (see Tips)
  • 2 tsp salt plus extra to taste
  • 1 tsp ground white pepper
  • 100 g ice cubes plus extra for iced water (see Tips)
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 800 g water plus extra for iced water
  • 1 garlic clove cut into thin slices (optional)
  • 2 sprigs fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing
  • 1 spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing

Besin Değeri
şuna göre 4 portions
Kalori
434.8 kcal / 1826.2 kJ
Protein
80.9 g
Yağ
9.9 g
Karbonhidrat
4.2 g
Lif
2.6 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Sodyum
6910.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler