Yu wan tang (fish ball soup)

Yu wan tang (fish ball soup)

3.0 8 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • firm white fish fillets skinless, cut into pieces (see Tips)
    500 g
  • salt plus extra to taste
    2 tsp
  • ground white pepper
    1 tsp
  • ice cubes plus extra for iced water (see Tips)
    100 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • water plus extra for iced water
    800 g
  • garlic clove cut into thin slices (optional)
    1
  • fresh coriander leaves only, roughly chopped, for garnishing
    2 sprigs
  • spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing
    1

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 4 portions

Sodyum 6910.3 mg
Protein 80.9 g
Kalori 1826.2 kJ / 434.8 kcal
Yağ 9.9 g
Lif 2.6 g
Doymuş Yağ 2.8 g
Karbonhidrat 4.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...