![Yu wan tang (fish ball soup) Yu wan tang (fish ball soup)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e92258ad-f13e-4c9c-be1d-d0b40b35ca84/Derivates/61942e76-ffea-4a4b-85d2-bca33c2a7900.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g firm white fish fillets, skinless, cut into pieces (see Tips)
- 2 tsp salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground white pepper
- 100 g ice cubes, plus extra for iced water (see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 800 g water, plus extra for iced water
- 1 garlic clove, cut into thin slices (optional)
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 1826.2 kJ / 434.8 kcal
- Protein
- 80.9 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 9.9 g
- Doymuş Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 6910.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Pandan chiffon cake
5hod. 15min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25 min
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Homemade Pandan Kaya
55min