Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno
- 50 g di burro
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 50 g di formaggio roquefort
- 1 pizzico di pepe
- 1 pizzico di sale
- 150 g di mele acidule a dadini (vedere consigli)
- 600 g di filetto di maiale a medaglioni (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1743.7 kJ / 416.8 kcal
- Protein
- 35.1 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 27.6 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 461.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
50min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Salsa bernese
20min
Blinis con salmone
1h
Blinis alle erbe aromatiche e caprino
1h
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1h 30min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3j 30 menit
Filetto alla Wellington natalizio
3j 30 menit
Uova di quaglia e asparagi in salsa di senape
40 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min