Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
15
g d'huile végétale
veya 15 g d'huile d'olive -
150
g de lardons
veya 150 g de lardons fumés - 150 g d'oignon jaune, coupés en rondelles (0.5 cm) ou en lamelles
- Besin Değeri
- şuna göre 300 g
- Kalori
- 3406 kJ / 814.1 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Karbonhidrat
- 15.9 g
- Yağ
- 74.7 g
- Doymuş Yağ
- 22.1 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 999 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux
15min
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Rissoler des oignons
20 min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min
Oignons rissolés (200 g)
20 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Faire sauter 400 g de poivrons
25 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min