
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 670 g d'eau
- 300 g de champignons de Paris frais coupés en 4
- 50 g d'huile d'olive
- 50 g d'oignon coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 320 g de riz spécial risotto de type carnaroli
- 100 g vin blanc
- 1 cube de bouillon de légumes
- 5 g de sel
- 300 g de crevettes crues surgelées, décortiquées
- 50 g de beurre en cubes
- 50 g de parmesan râpé
- 2 c. à café de persil frais finement haché (isteğe bağlı)
- 2 c. à café de basilic frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 635.5 kcal / 2658.7 kJ
- Protein
- 23 g
- Yağ
- 27.2 g
- Karbonhidrat
- 69.4 g
- Lif
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 11.2 g
- Sodyum
- 1096.3 mg