Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 670 g d'eau
- 300 g de champignons de Paris frais, coupés en 4
- 50 g d'huile d'olive
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 320 g de riz spécial risotto, de type carnaroli
- 100 g vin blanc
- 1 cube de bouillon de légumes
- 5 g de sel
- 300 g de crevettes crues surgelées, décortiquées
- 50 g de beurre, en cubes
- 50 g de parmesan râpé
- 2 c. à café de persil frais, finement haché
- 2 c. à café de basilic frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2658.7 kJ / 635.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 69.4 g
- Yağ
- 27.2 g
- Doymuş Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1096.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purée mousseline
40min
Flan sans pâte
6h
Risotto aux fruits de mer sans lactose
35 dk
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 dk
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz
45min
Risotto
30 dk
Risotto aux champignons
30 dk
Farfalle de saumon, aneth et citron
30 dk
Risotto aux moules et chorizo
50 dk
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
Soupe de potimarron
35 dk