Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 670 g d'eau
- 300 g de champignons de Paris frais, coupés en 4
- 50 g d'huile d'olive
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 320 g de riz spécial risotto, de type carnaroli
- 100 g vin blanc
- 1 cube de bouillon de légumes
- 5 g de sel
- 300 g de crevettes crues surgelées, décortiquées
- 50 g de beurre, en cubes
- 50 g de parmesan râpé
- 2 c. à café de persil frais, finement haché
- 2 c. à café de basilic frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2658.7 kJ / 635.5 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 69.4 g
- Yağ
- 27.2 g
- Doymuş Yağ
- 11.2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1096.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne de blanquette
2h 40min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 min
Fondant au chocolat
40 min
Purée mousseline
40 min
Cabillaud au caramel et mayonnaise à l'ail
50 min
Risotto aux champignons
30 min
Saumon rôti au pesto de brocoli
30 min
Sauce au poivre
25 min
Couscous de poissons et de fruits de mer au safran
1h 25min
Velouté de gambas, patate douce et carotte
55 min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Sauce aux champignons
30 min