Cihazlar ve Aksesuarlar
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
3 portions
Malzemeler
-
cooking oil40 g
-
large prawns unpeeled, deveined (see tip)250 g
-
garlic clove1
-
shallots30 g
-
fresh ginger cut in slices15 g
-
bird's eye chilli1
-
dried shrimp soaked to soften10 g
-
fresh lemongrass (isteğe bağlı) white part only, bruised1 stalk
-
curry powder1 tbsp
-
curry leaves1 stalk
-
light soy sauce1 tbsp
-
sugar1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
395 mg
Protein
18 g
Kalori
962 kJ /
230 kcal
Yağ
14 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
2 g
Karbonhidrat
9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
High Temp. Asian Cooking
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Kitchen Meastro
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tom Yam Mee Hoon
30 dk
Crispy Ikan Bilis
40 dk
Masala Squid
25 dk
Four Course Meal (Chicken Rice)
1sa 25 dk
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 dk
Tom Yum Goong
30 dk
Sweet And Sour Prawns
25 dk
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25 dk
Nyonya Chicken Rendang
45 dk
Nasi Lemak
45 dk
Thai Steamed Fish With Lime
30 dk
Chicken Porridge
35 dk