Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 40 g Olivenöl, nativ
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 400 g grüne Erbsen, gefroren, aufgetaut
- 150 g Wasser
-
½
TL Gemüsebouillon Paste
veya ½ Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- Wasser zum Kochen der Pasta
- Salz zum Kochen der Pasta
- 400 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle
- 1 Briefchen Safranpulver (0,1 g)
- 20 g Butter
- 200 g Rohschinken, in Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3305 kJ / 789 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ghackets mit Hörnli
30min
Tomaten-Spinat-Pasta
35 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Hörnlisalat
30min
Rizi Bizi
35 Min
Älpler-Gratin
50min
Riz Casimir
45min
Älplermagronen
30min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 Min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1h
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min