Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 40 g Olivenöl, nativ
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 400 g grüne Erbsen, gefroren, aufgetaut
- 150 g Wasser
-
½
TL Gemüsebouillon Paste
veya ½ Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- Wasser zum Kochen der Pasta
- Salz zum Kochen der Pasta
- 400 g Pasta getrocknet, Sorte Farfalle
- 1 Briefchen Safranpulver (0,1 g)
- 20 g Butter
- 200 g Rohschinken, in Streifen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3305 kJ / 789 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 85 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rizi Bizi
35 min
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50 min
Gefüllte Peperoni mit Reis und Tomatensauce
1h
Spaghetti Carbonara
35 min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Klassische Lasagne
2h
Panierter Fleischkäse mit Rüebli-Risotto
40min
Ghackets mit Hörnli
30 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min
Hörnliauflauf
50 min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40min