Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
- 30 克 薑 ,切塊(約2公分)
- 20 克 油
- 2 茶匙 咖哩粉
- ¼ 茶匙 五香粉
- 120 克 熟竹筍 ,切小丁(約0.5公分)
- 25 克 蔥 ,切蔥花
- 1 大匙 米酒
- 3 大匙 水
- ¾ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
- ½ 茶匙 醬油
- 300 克 豬絞肉
- 30 張 水餃皮
- Besin Değeri
- şuna göre 1 個
- Kalori
- 230.2 kJ / 55.1 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 0.4 g