Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di catalogna (800 g se da pulire)
- 1 pizzico di sale
- 300 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino puliti
- 60 g di vino bianco secco
- 8 fettine di pane tostate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 43.6 g
- Yağ
- 8.3 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Astice in bella vista
1h 15min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 min
Antipasto di funghi e capesante
35 Min
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
Stelle di mare
30 Min
Pepata di cozze
55min
Panzanella di mare
45 Min
Antipasto di alici agli agrumi
2h 10min
Sformatini di gamberi e verdure
35 Min
Paella
1h 50min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Cacciucco
1 Std. 20 Min