Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g di olive Kalamata denocciolate
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di farina tipo 00
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 180 g di peperoni rossi arrostiti (in scatola)
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 600 g di petto di pollo, senza pelle, a dadini (2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe macinato fresco, a piacere
- 1 dose di pasta sfoglia (275 g)
- 1 tuorlo d'uovo, leggermente sbattuto, per spennellate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1612 kJ / 385 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Gratin di patate
50 min
Grissini al formaggio
1h
Mini soufflé
1h 15min
Maiale in agrodolce
45 min
Polpettine al curry
55 min
Ali di pollo alla mediterranea con riso aromatico
1h 15min
Lasagne di melanzane e tacchino
1 godz. 30 min
Torta salata di pollo al basilico
1h 25min
Pollo in fricassea
50 min
Scaloppine alla perugina
30 min