Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g di acqua
- 320 g di riso nero Venere
- 200 g di capesante con la corolla
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di Whisky
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- ½ cucchiaino paprika dolce
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riso basmati mango e gamberi
45 Min
Risotto radicchio e gamberi
1h 20 min.
Tortino di riso in salsa al Gorgonzola
40 min
Roastbeef in salsa indiavolata
1h 20 min.
Petto d'anatra all'uva
1 godz. 10 min
Riso venere ai profumi d'Oriente
1 Std. 30 Min
Galette des rois con codette rosa
Değerlendirme yok
Capesante al profumo di arancia
1 godz. 10 min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1 godz.
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Risotto alla crema di granchio
35 Min
Risotto alle cozze
1 Std. 5 Min