Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 100 g di farina
- 200 g di semola di grano duro
- 2 uova
- 2 tuorli
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di acqua
Ripieno
- 30 g di burro
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 300 g di ricotta fresca
- 1 cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 500 g di acqua
- 50 g di burro fuso
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2703 kJ / 646 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Karbonhidrat
- 61.8 g
- Yağ
- 34.4 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Pasta brisée
10 Min
Salatini würstel ed Emmental
1 Std.
Verdure ripiene
1 Std. 20 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Malfatti bergamaschi
40 Min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1 Std. 15 Min
Mini tortini alla pizzaiola
55min
Girelle alle erbe con bresaola
8 godz.
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1 Std. 40 Min