Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 pernas de frango (1500 g aprox.)
- 200 g vinho branco
- 3 dentes de alho
- 1 c. sopa de colorau
- 2 c. chá de sal
- pimenta q.b.
- 20 folhas de hortelã
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
-
300
g tomate maduro
veya 300 g tomate em pedaços - 50 g vinho branco
- 150 g água
- 800 g favas descongeladas
- 4 folhas de hortelã
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2714.5 kJ / 648.8 kcal
- Protein
- 59.7 g
- Karbonhidrat
- 30.3 g
- Yağ
- 30.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 1098.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frango com arroz à Bracarense
1 Std.
Bacalhau no forno
45 min
Tagliatelle com fricassé de bivalves
55 min
Canja de frango com nabiças
55 min
Piano marinado em chá com legumes e arroz
1u. 40min
Menu: Almôndegas com molho de legumes e tarte de maçã
1h 30min
Trutas recheadas à moda de Bragança
Değerlendirme yok
Creme de legumes e espetadas de maruca
Değerlendirme yok
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50 min
Almôndegas com lentilhas
4 Std.
Mexidos de Natal
50 min
Caldeirada de polvo
1 Std.