Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 12 pernas de frango (1500 g aprox.)
- 200 g vinho branco
- 3 dentes de alho
- 1 c. sopa de colorau
- 2 c. chá de sal
- pimenta q.b.
- 20 folhas de hortelã
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
-
300
g tomate maduro
veya 300 g tomate em pedaços - 50 g vinho branco
- 150 g água
- 800 g favas descongeladas
- 4 folhas de hortelã
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2714.5 kJ / 648.8 kcal
- Protein
- 59.7 g
- Karbonhidrat
- 30.3 g
- Yağ
- 30.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.5 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 1098.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Curgetes recheadas com atum
1 Std.
Frango à Gomes de Sá
1 Std. 20 Min
Fusilli com frango e azeitonas
50 Min
Frango com arroz à Bracarense
1 Std.
Pudim de pão
45min
Bifes de atum com molho de tomate
30min
Guisado de porco com puré de batata
9 godz.
Ervilhas com presunto e ovo - Frango com molho de mostarda e legumes
45min
Menu: Sopa de legumes e Almôndegas com couves-de-bruxelas
1 Std.
Gnocchi de feijão-branco
1 Std. 10 Min
Caldeirada de polvo
1 Std.
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 Std. 30 Min