Filetes com espargos e arroz de açafrão

Filetes com espargos e arroz de açafrão

2.5 21 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 doses

Malzemeler

  • maruca (600 g aprox.)
    4 filetes de
  • espargos verdes arranjados e cortados em pedaços
    200 g
  • limão só o sumo
    ½
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • Pimenta q.b. p/ temperar
  • água
    1200 g
  • açafrão-da-índia
    2 c. chá de
  • azeite mais q.b. p/ regar
    10 g
  • arroz basmati
    300 g
  • natas
    200 g
  • cebolinho cortado em pedaços
    10 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 dose

Sodyum 1169.2 mg
Protein 44.4 g
Kalori 2720.4 kJ / 650.2 kcal
Yağ 22.8 g
Lif 2.3 g
Doymuş Yağ 12.2 g
Karbonhidrat 64.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...