Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 85 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 85 g havuç, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 170 g soğan, dörde bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 40 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 30 g sızma zeytinyağı
- 450 g orta yağlı dana kıyma, 5-6 parçaya bölünmüş
-
70
g beyaz şarap, sek
veya 70 g kırmızı şarap, sek - 370 g domates püresi
- 50 g domates salçası
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 2 - 3 tutam karabiber, damak tadına göre
- 1 adet defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- ½ - 1 tk kuru kekik
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 958.8 kJ / 229.2 kcal
- Protein
- 25.5 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Surumi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1 Std. 20 Min
Tiramisu
6hod. 20min
Piña Colada
15 Min
Taneli Sebze Çorbası
50 min
Midyeli Penne
1 godz. 5 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 5 min
Patates Graten
1 Std. 10 Min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Keine Bewertungen
Dana Etli Bolonez
45 Min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 min
Bolonez Soslu Lazanya
2hod. 30min